top of page

Det er for tidlig var det en stemme som sa.....


Jeg var ute og gikk en morgentur med Killa, hunden vår, i hagen for en tid tilbake. For noen dager siden hadde Runa og jeg blitt enig om at vi skulle holde kurs her på Villa Rosita til høsten og vi var begge enige om hva kurset skulle inneholde. Vi hadde fått ordnet hotell og eneste utfordring var transporten som ville koste ganske så mye og i tillegg ta mye av tiden vår. Men vi var klare..... trodde jeg. Men så kom stemmen som sa: Det er for tidlig....Den indre dialogen var i gang, var det jeg som var blitt lat, eller unnvikende, eller uskikker? Jeg tok en telefon til Runa og hun heiet på meg og sa - dette får vi til, vi setter i gang og får det på plass - jeg gleder meg! Og det kjente jeg jo at jeg også gjorde. Så sagt som gjort! jeg hev meg rundt, fikk alle avtaler på plass, laget arrangement på nettsiden og satte i gang med markedsføringen. Vi var i gang.......


Så gikk det noen dager og jeg var igjen på tur i hagen. Så kom den igjen, stemmen, stemmen som sa - det er for tidlig.....

Nå gikk jeg og tygde på den resten av dagen og når jeg skulle legge meg kom disse ordene til meg:


Du vet

det er tid

når sporene møtes

krysser hverandre

Lysende av samværets

kjærlige uendelighet

ett møte bestemt av

universets møteplan


I dette møtet vet du

at du er på rett sted

akkurat nå

uten å formå

eller å vite

hva universet vil


For valget er ditt

møtet var det du fikk

Fra det kan du vandre

dit du vil

ta med deg minnene

kaste de i grøfta

favne de som en verdifull gave

pakke den opp

gi den videre

til den du møter

i det neste møtepunktet

hvor sporene møtes

og du vet at stjernene

har sett dette

i uendelighetens kalender


Jeg sendte det til Runa som umiddelbart sa - vi venter, det er for tidlig. Vi utsetter det til våren

- til den aller fineste tiden på året hvor hagen står i blomst. Når det er akkurat passe varmt og du lengter etter våren, lyset og varmen.

Så da ønsker vi deg velkommen til SANSENES DANS, ett ukeskurs med Kari og Runa på Villa Rosita 23. - 30. april 2024!


Les mer om kurset her: SANSENES DANS1 261 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page