top of page
DSC_6139Gianni.jpg

INDRE SANSE UKE

En uke som er din

- bare din

23. april - 3o. april 2024, Villa Rosita - Toscana

 • Instagram
 • Facebook

For å sikre deg plass både på fly og hotell anbefaler vi at du bestiller så fort som mulig!
 

Velkommen til Villa Rosita 23. april - 30. april 2024

På høyden, like ved den lille landsbyen Santa Maria a Monte ligger Villa Rosita og venter på deg. Lokker deg hit til en uke hvor du er i fokus. En uke hvor du har tid til å nyte ditt eget samvær, lytte til de indre sansene og sanse deg selv i samdans med de andre kursdeltagerne og naturen rundt deg.

På kurset vil vi bruke forskjellige meditasjonsøvelser, drømmereiser, danse og sanse i samvær med andre som ønsker å bli bedre kjent med seg selv og oppdage sin egen indre skjønnhet. Sammen tilbringer du dagene, gjerne barfot, i den vakre parken som omgir villaen her i Toscana mens du nysgjerrig begynner den indre reisen. En uke hvor du kan utforske deg selv, få kontakt med din indre stemme og din feminine kraft.

 

Denne uken skal du prioriterer deg selv. I letthet og glede utforsker du din indre sannhet gjennom sansene dine. De enkle øvelsene og de vakre omgivelsene er viktige nøkler til å finne roen i deg selv, dette gir ett rom for gode indre og ytre samtaler og ikke minst alenetid.

Kurset holdes hjemme hos Per og Kari på den praktfulle eiendommen på 22 mål med vakker opparbeidet hage i full blomst, steinlagte stier og hemmelige rom til tid for ettertanke og kontemplasjon...... her er det godt å være gjest.

Velkommen til en uke hvor du sier JA til livet.

DAGLIG PROGRAM

Undervisningen vil, for det meste, foregå utendørs og vi bruker naturen som læremester. Vi utforsker forskjellige pusteteknikker, dans og bevegelse, meditasjonsøvelser, drømmereiser, maling, trening på tilstedeværelse, å lytte til seg deg og stillheten, lytte til sansene og utforske det indre univers. Undervisningen tilpasses til deg som kommer og vi oppfordrer til en åpen dialog underveis.

Avreise fra Casale i Lecci kl. 09.30 til Villa Rosita

10.00 Undervisning og øvelser.

14.00 Felles lunch og egentid

16.00 Felles undervisning

18.00 Avreise tilbake til Casale i Lecci

Kvelden til egen disposisjon de fleste kvelder.

Villa Rosita ligger på toppen av en ås og parken ligger i helningen nedenfor så det er en del trapper å forsere. Ta med gode sko eller gå barfot, vi har mengde koselige hvileplasser.

Les mer om dine reiseledere, Runa, Per og Kari   

Ta gerne kontakt på e-post til Kari på kari@balanzen.no om du ønsker mer informasjon

Kommende arrangementer

 • Strikketur til Toscana med strikkedesigner Kari Hestnes 21. mai
  Strikketur til Toscana med strikkedesigner Kari Hestnes 21. mai
  tir. 21. mai
  Provincia di Pisa
  21. mai 2024, 18:00 – 26. mai 2024, 18:00
  Provincia di Pisa, Via Crinale, 25, 56020 Santa Maria a Monte PI, Italia
  Har du en kjærlighet for pinner, farger og design? Ønsker du påfyll av kunnskap og inspirasjon, og det i vakre omgivelser i Italia? Dette er reisen for deg! Nå kan du bli med på en fargerik inspirasjonsreise til Toscana sammen med strikkedesigner Kari Hestnes og andre strikkeentusiaster!
bottom of page