top of page

Den aller fineste tiden!Det blomstrer på Villa Rosita.... i alle regnbuens farger slår våren til med blomster i de vakreste farger og fasonger. Etter ett år med iherdig rydding, beskjæring, felling av trær, brenning og enda mer rydding kan vi begynne å nyte frukten av vårt iherdige arbeide.


Rett over jul plantet vi nesten 300 løker, tulipaner, liljer, krokus og nå har vi gleden av å se dem poppe opp. Rosene står i full blomstring og er enda vakrere enn i fjor. Busker og trær blomster og det dufter himmelsk av roser og sjasmin. Vi begynner å få kortreiste grønnsaker og urter mens tomatene står i drivhuset og venter på å bli plantet ut på friland. Vi skulle bare hatt litt fler hender på denne tiden av året ;-).Som du kanskje har fått med deg har vi bestemt oss for å arrangere ukeskurs hvor du virkelig kan nyte denne skjønnheten og også dypdykke inn i deg selv og utforske din indre skjønnhet. Det blir tid for å bruke sansene, smake god mat, studere vakker natur, lytte til fuglesangen, kjenne dyften av urter, blomster og mat. Men ikke minst tid til å sanse innover, til å lytte til din egen, indre stemme og nyte ditt eget nærvær sammen med andre.


Kurset er flyttet til neste vår/forsommer slik at du også kan nyte den eller fineste tiden her på Villa Rosita. Les mer om kurset her:

Og du - det er begrenset antall plasser så ikke vent for lenge med å melde deg på.

I mellomtiden nyter vi og naturen en sjelden regnværsdag!

268 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page