top of page

Styling og avreise

Nå er hagen på sitt aller fineste og i morgen kommer fotografen og tar bilder av hus og hage utvendig. Og det blir sååå fint at vi nesten ikke har lyst til å reise fra dette paradiset vi bor i.

Og kanskje kjenner du noen som er på jakt etter sitt paradis, med mulighet for både ett og to hjemmekontor, egen business eller kanskje en liten håndverks bedrift. Her er det bare fantasien som setter grenser. Huset legges ut for salg i løpet av høsten hvis alt går etter planen.


.....og så nærmer det seg avreise, begge bilene er ferdigpakket, vi kjører en personbil og bobilen slik at vi kan overnatte i den begge to når vi møtes til en nattlig date på landeveien nedover. Blir herlig med noen dager på hjul, dager til ettertanke og til å ta inn det hele mens vi kjører. På lørdag får jeg se huset for aller første gang og jeg lover både rapport og bilder. Kjenner at dette er nesten for spennende. Håper jo på en akutt forelskelse slik at det blir lettere å slippe perlen vår på Gran.


Innimellom har det blitt noen stille stunder med tid til poesi fra sjelen og her kommer dagens dikt fra meg til deg


Hold meg Bær meg La meg hvile i din favn til jeg ikke lenger husker mitt navn


Da kan jeg gjenoppstå med skinnende fjær som den jeg egentlig er


KH

Min gode venn Andrea har vært så snill og oversatt det til Italiensk også


Stringimi, Cullami, Fammi riposare Tra le tue braccia, Fino a che non dimenticherò Il mio nome.


E poi risorgerò.. Con ali di piume scintillanti.. Così come sono davvero


KH

814 visninger4 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page