top of page

Hvordan forlate sine elskede?

Så har jeg bestilt flybillett hjem til Norge - hjem til Gran og må forlate mitt hjem her i Santa Maria a Monte. Forlate Villa Rosita etter snart 8 uker her i Italia.


Jeg er så spent på hvordan det vil oppleves å komme til Gran, til det huset som har vært vårt hjem i 22 år og som jeg har vært så glad i. Per har allerede vært hjemme en gang og hentet ett flyttelass med garnet mitt, en del av møblene våre, kopper og kar, utemøbler, bøker mm og ankom Villa Rosita for en uke siden med en stappfull van, så nå er det nok ganske så tomt i heimen.


Det var herlig å få ting på plass og også herlig å få tilbake kjæresten sin som hadde bursdag den 30. august. Og begge deler måtte jo feires med middag på ett herlig spisested i Uliveto terme. Spa ble det ikke denne gangen, men nydelig mat, fylte zukkini blomster (som jeg helt klart må lære meg å lage, de smaker nydelig), blekksprut (som jeg kan lage) og noe godt i glasset.Og da hadde vi fått kreftene tilbake, så da var det bare å tømme bilen, bære på plass og fylle studio med garn i alle regnbuens farger. Så får vi håpe inspirasjonen komme med kaldere dager, akkurat nå er det hagen som gjelder i tillegg til å få huset i orden. Og hagen er ett eventyr av overraskelser. Ikke visste vi hva vi hadde kjøpt og vi gleder oss over nye funn hver eneste dag.Så nå må hagen nesten klare seg selv en stund - heldigvis får vi hjelp av gode naboer til vanning mm. Vi reiser hjem for å klargjøre huset på Gran for fotografering og visning og kanskje dukker den heldige opp som kommer til å bli like glad i huset vårt som vi har vært de 22 årene vi har bodd der.


1 638 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Lykke til med hussalget 🙏 Du / dere har et stort «lerret» i det nye hjemlandet. Du skaper jo både på lerretet og i livet 🤗 Blir spennende å følge fortsettelsen 👌

Like
bottom of page