top of page

Dine reiseledere

Runa - Per  - Kari

 Vi har kjent hverandre siden midten av 90tallet, da Runa og Kari begge utdannet seg til Iliana livsveiledere hos Inge Ås. Og det tok ikke lang tid før vi fant kontakten og også fant ut at vi begge var jomfruer født 25. august, men ikke samme år. I ettertid hadde vi sporadisk kontakt i mange år, men møttes igjen på kurs hos Shalini på Aruna gård og siden det har vi holdt kontakten.  For 3 år siden begynte vi å studere hos Marianne Lane i Danmark. Noe vi fortsatt holder på med, med stor entusiasme og undring.

Men den viktigste læremesteren for oss alle er selve livet !

IMG_3794 2.heic
Kari Hestnes

Kari

Kari Hestnes er en multikunstner som har arbeidet som strikkedesigner i en menneskealder og hun grunnla Du Store Alpakka sammen med sin samboer Per. De importerte alpakkagarn fra Peru, som de første i Norge, og resten er en suksesshistorie.

 

Dette ga muligheten til bygge en internatskole for alpakka gjeterenes barn og skolen er i full drift også dag. Paralellt med dette arbeidet Kari som helhetsterapaut og videreutdannet seg bland annet innenfor Continuum movement, healing, meditasjon og pust.

I 2012 solgte Per og Kari firmaet og etter det fikk hun brukt mange andre kreative sider, hun har bla utgitt en rekke strikkebøker, maler og fotograferer og har hatt utstillinger både i Norge og i utlandet.

 

For noen år siden hadde hun separatutstilling på Hadeland Glassverk der hun stilte ut sine heklede livshjul, Wheels of Life som henspeiler chakraene i kroppen. Mange av disse er nå montert opp i hagen i Villa Rosita og lever ett eget liv i naturen – bare å glede seg... 

Det har jeg aldri prøvd før, sier Kari og hiver seg utpå med stor entusiasme, nyskjerrighet og glede!

Per

Per Svendsen kaller seg vaktmesteren.

Han er den alltid tilstedeværende samboeren til Kari, med et glimt i øyet og  en god replikk klar i alle anledninger.

Han ser mye mer enn du aner selv om han ikke alltid setter ord på det. Per startet sin reise i India og Nepal og levde med forskjellige lamaer og mestere i 7 år. Deretter gikk reisen til Peru hvor han utdannet seg som kiropraktor.

En globetrotter i indre og ytre landskap som aldri slutter å undre seg over livet.

Per Svendsen
Image-1.jpg
Runa Søtvedt

Runa

Runa Søtvedt er utdannet optiker og har hatt sin egen bedrift i 30 år. Farger og energi er hennes lidenskap og du gjenkjenner latteren på lang vei!

Runa har en bred utdannelse bla som klassisk og moderne Feng Shui konsulent og har holdt og holder kurs og foredrag innen dette.

I mange år reiste hun som gruppeleder på healingreiser til Brasil og Egypt og hun har bred erfaring med å håndtere mennesker i prosess.

Hun har også spesialutdannelse innen business, hage, hotell og spa og har jobbet med miljødesign både i inne- og utemiljø for offentlige og private.

Hjertevarme Runa arbeidet som lærer på barnehjem i Bangkok i noen måneder og ingen kan unngå å se at hun bare elsker mennesker.

bottom of page