top of page

Nytt liv nye innsikter

Utstillingen "Wheels of life - en pilegrimsreise til indre visdom" begynner å ta form og om ikke så lenge kan du komme å se den i hagen vår her på Villa Rosita i Toscana.Hva gjør man når man holder på å smelte bort i varmen og begynner å forstå hvorfor man har siesta her i Italia. Jo man flytter inn, inn til aircondition og skygge. Man finner fram glittergarn, heklenål, perler og begynner å vandre innover. Innover til ett stille sentrum hvor sjelen banker på døren og ønsker en samtale om livet, døden, verden og kosmos.


Det var på tide å finne fram livshjulene fra utstillingen Wheels of Life som ble pakket ned i 2017 etter utstillingen på Hadeland Glassverk. Det var litt av en utfordring å få de med på flyttelasset fra Norge, men etterhvert som hjulene kommer fram ser jeg at hagen vår er en perfekt ramme til hjulene.

De har kommet hjem!Men først må de oppdateres, min verdens oppfattelse har vandret videre og dette må integreres i hjulene. Hagen gir nye muligheter for eksponering av hjulene og trærne, murene, plantene og vinden inviterer også til dialog. Så dette vil ta litt tid, ideene bobler frem mens jeg tuner meg inn på visdommen som ligger og venter i hvert hjul.


Så om ikke så alt for lenge kan du ta med deg venner og kjente og komme på spirituell pilegrims vandring her i hagen vår. Bare husk å bestille tid til omvisning for du vet aldri hvor vi befinner oss!
603 visninger3 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page