top of page

Når ting går på tverke

Når jeg begynte å skrive denne bloggen tenkte jeg at nå skal jeg dele det gode liv i Italia, fine solskinnsdager med god mat, vin og masse tid til å gjøre alt vi har drømt om. En skikkelig solskinnshistorie.


Så reiste vi hjem, hjem for å rydde, kaste, selge og gi bort det vi ikke lenger ville ha med oss i livet. En prosess som tar på. I tillegg har vi hatt visninger på den flotte eiendommen vår og enda har ikke de riktige dukket opp. Men kanskje du vet om noen som kunne passe sammen med ett herlig hus med en frodig hage, kontor og atelie, boblebad , badstu og aneks? Her er link til prospekt på huset: Gåshaugen prospekt


Og så har det vært tid for å ta vare på kroppen, å få litt massasje, timeavtale med legen, en grundig sjekk av blodprøver for å sjekke almenntilstanden sånn for sikkerhetsskyld, sånn er det jo med gamle biler. De trenger service en gang i blandt.


Så kom beskjeden. Per hadde prostatakreft for 5 år siden og ble operert uten komplikasjoner, men det var en tøff psykisk påkjenning. Heldigvis har alt vært bra siden, men så står vi der. Med PSA som ikke lenger er på 0 som den skal være etter en operasjon. Alarmklokkene går og så er det bare å vente, vente på scanning av kroppen for å se om det er spredning av kreften. For å se hva veien blir videre. Skikkelig buklanding, planer som må legges om og ventetid i ett hus som er en skygge ev det det en gang var. Alle eiendeler er borte eller pakket ned. Så nå får vi ta en dag av gangen. Drømme videre om det gode liv og være nære og kjære oss to sammen her på Gåsehaugen.
Med ønsker om en god helg til deg og dine - ta vare på hverandre i kjærlighet og nærhet.2 869 visninger38 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page