top of page

Når inspirasjonen blir bitt av koronaviruset

Oppdatert: 17. apr. 2021

Ja hva gjør man da? Etter at koronaen hadde herjet ett halvt års tid og det meste av tiden ble tilbragt hjemme var det akkurat som all inspirasjon forsvant. Jeg tror den må ha fått ett korona anfall.Spøk til side, jeg tror det er mange som har det som meg. Egentlig har jeg ikke noe å klage over i det hele tatt. Jeg jobber vanligvis med hjemmekontor, korona eller ei, så det er jeg vant til. Jeg styrer dagen min selv og jeg kan både gå på butikken og gå lange turer med Per og våre to hunder i vakker natur. Men likevel så sa det bare stopp! Jeg klarte ikke å lage design, jeg sluttet å male og jeg orket ikke tanken på å fotografere. Jeg gikk rett og slett inn i dvalemodus og tok en dag av gangen.


Til Pers store overraskelse tok jeg meg en tur i garnbutikken og kjøpte garn jeg aldri bruker ellers - og så strikket jeg meg opptil flere superenkle gensere (jeg strikker aldri til meg selv) hvor jeg prøvde å jobbe meg fram til den perfekte raglanfelling - og den fant jeg - men siden inspirasjonen fortsatt ligger litt i dvale har jeg ikke laget ett design med den enda - men det kommer det lover jeg deg!
Men heldigvis hadde jeg en herlig sprudlende kreativ periode på begynnelsen av koronatiden og da fikk jeg laget mange spennende design som var ute til oppstrikking hos mine mange dyktige strikkersker og de plaggene har kommet tilbake og da var jeg jo bare nødt til å få fotografert dem. Heldigvis.....

Noen ganger tror jeg det er sunt å "tvinge" meg selv til noe jeg egentlig ikke har lyst til. Og når jeg er så heldig å ha to vakre modeller i kohorten min har jeg heller ikke noen unnskyldning. Så da var det bare å spørre Aku og Prithak om de ville stille opp som modeller og ta noen runder i vakker Hadelandsnatur med kamera, strikkeplagg og to supermotiverte modeller. Og så gøy det er når de jubler over resultatet og synes de er såååå fine!
Så nå er vi snart ferdige med å rydde og ordne til flyttingen. Da håper jeg det blir tider for litt mere input og mye mer inspirasjon. Kanskje jag skal trosse meg selv og bare sette meg foran ett hvitt lerret og begynne å male, eller fortsette på de kule hekleputene jeg har begynt på som ville passe perfekt i hagen til Villa Rosita.

I mellomtiden håper jeg du finner måter å la deg inspirere på - hold ut - det er ikke over men det går mot lysere tider på mange måter.

333 visninger3 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

3 Comments


skutelandet
skutelandet
May 16, 2021

Må bare få ønske dere en god og produktiv reise videre <3


Like

Kari Hestnes
Kari Hestnes
Apr 16, 2021

Ja er det ikke spennende❤️🤗 god helg

Like

Det blir spennende å følge dere Kari. Lykke til med deres nye liv i Italia ❤️

Like
bottom of page