top of page

Nå er vi klare - er du?For ett år siden var vi i full gang med å planlegge kurs, ja vi kom så langt som å invitere dere hit. Men så kom den berømmelige stemmen, den stemmen jeg vet snakker sant og som jeg tar på alvor. Den sa - det er for tidlig. Så da slettet vi alle invitasjoner og fortsatte å jobbe videre.

Og for en måneds tid siden kom stemmen igjen - nå er det klart sa den - nå er tiden inne.

Så da var det bare å hive seg rundt, sette sammen kursene, invitere til dagsbesøk, lage massasje og treningsprogram og en bitteliten meny.
Og nå er det klart. Nå kan du komme på to forskjellige kurs til høsten, intuitivt malekurs og kurs for å finne den indre gleden og roen. Vi har fått gode lærere i tillegg til oss selv så dette blir mangfoldig og levende. Og kanskje, kanskje har vi en liten overraskelse, men det kan jeg ikke si noe om enda. Vi har fått satt opp vårt fargerike spesialbestilte indiske telt hvor vi kan ha yogatimer og utendørs massasje. Vi har fått opp flere helede skulpturer i hagen og hagen blir flotter for hver dag som går. Villa Rosita har gjort seg klar for deg og vi håper du allerede nå setter av tid i kalenderen - bestiller flybilletter og reserverer plass.

For det er bare plass til 10 personer på hvert kurs og de første påmeldingene er allerede begynt å komme...


Vi har også oppdaget noe spennende som har blitt en del av hverdagen vår. Satu, vår massør, har introdusert oss til de terapautiske Raindrop massasje oljene som balanserer og renser kropp og energi. I tillegg til daglige yoga/treningstimer på september kurset vil vi også lære Raindrop massasjen en av formiddagene.Skulle du ta deg en tur til Italia i løpet av sommeren så er du hjertelig velkommen til en omvisning og ett dagsbesøk og det kan du lese mer om her. Da kan du også bestille deg en massasjetime hos Satu om du har lyst!
339 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page