top of page

Kjempegøy!

Dette er skikkelig moro! Nå blir det en muighet til denne høsten til å komme på strikkekurs på Villa Rosita! Det er bare 2 plasser igjen på det første kurset så nå har vi satt opp ett nytt, fargerikt inspirasjons kurs uken etter.

24. oktober går flyet til Pisa fra Gardermoen og vi håper du er med.... Dere blir kjørt med buss til hotellet og neste dag besøker vi Prato og den fargerike tekstilutstillingen med de vakreste kimonos fra Japan.

De neste 2 dagene tilbringer du r på Villa Rosita hvor vi skal boltre oss i farger og natur. Jeg vil holde to foredrag og resten av tiden er det workshop og strikketid. Tema for kurset er fergeglede og inspirasjon til å designe dine egne plagg. Du får hjemmelaget lunch og god tid til å slappe av i den store parken som omgir villaen. Det er bare plass til 15 personer på denne turen så skynd deg å bestille hos Story Travel her. Her kan du også lese mye mer om turen.

Jeg kjenner at jeg er kjempespent på å ønske deg velkommen hit til vårt nye hjem og også til å vise deg de siste Wheels of Life installasjonene som hele tiden er under arbeide.

241 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page