top of page

Italia lokker på deg!

Kom kom visker hun - der hun står, høyreist og rak i åsen ned mot sletta hvor elven Arno renner forbi. Det er ikke så mange som vet om henne, de fleste tar turen til Firenze, Lucca eller Pisa. Der er det turister fra hele verden som kjemper om de beste plassene for å få tatt en selfie i forbifarten.Ikke mer enn 40 minutter unna, på Villa Rosita derimot er det freden og roen som hersker. En atmosfære av skjønnhet, gjestfrihet og glede. Latteren sitter løst og det gjør også de gode samtalene. Her kan du slippe ned skuldrene, lande i en hengekøye med ett glas vin mens du lytter til den fantastiske historien om hvordan vi gravde frem den gamle Divaen og omvandlet henne (villaen) og hennes praktfulle hage til Paradis. Her blomstrer de vakre rosene i parken med de steinlagte veiene, alle med navnskilt. Her oppdager du Karis tekstilskulpturer mellom nespoli og laurbær. Her begynner villrosene å ta over jungelen som hadde lagt alt i dvale til det ble gjenoppdaget sommeren for 3 år siden.


Nå kan du komme på dagsbesøk, med historiefortelling, latter og omvisning med Per og Kari. Du kan vandre rundt på egenhånd og lese en medbragt bok, strikke noen pinner eller bare nyte utsikten. Eller bestille en enkel lunch eller aperitivo og tillate deg en dag i det vakre Toscanske landskapet utenfor allfarvei. Og om ikke så lenge kan du bestille en privat yogatime og massasje av Satu i vårt indiske telt mens du hører fuglene synge og du kjenner duften av solvarme blomster.
Eller du kan begynne å glede deg til høsten for da blir det både intuitivt malekurs og kurs i å lande i deg selv. Det er bare 12 plasser på hvert kurs så ikke vent for lenge med å bestille.


I mellomtiden hilser vi fra damene som var her i forrige uke. De ønsker å formidle at de kunne tenkt seg MYE lenger tid her på Villa Rosita, for hvem vil vel reise hjem fra Paradis?


Nyt dagen sier Killa og Snø

198 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page