top of page

Har du en drøm?


Har du en drøm om å flytte til Italia, eller nærmere bestemt Toscana? Nå er nabohuset vårt til salgs, og for ett hus! Hadde vi ikke funnet drømmehuset allerede må jeg innrømme at dette hadde kommet høyt opp på listen. I dag fikk vi ta en kikk på huset og også ta noen bilder både ute og inne.


Huset er stort, litt over 400 m2, bygd i tre etapper, fra 20-10 år gammelt. Store deler av huset er pusset opp for noen år siden og her er det varmekabler i gulvet, belysning i trappene, moderne bad og massevis av plass. Det ligger helt for seg selv, uten gjenboere, vi er nærmeste nabo, men ser ikke huset da tomten er 50 mål. Samtidig er det bare 3 minutter til Santa Maria a Monte og 5 min til handelssentrum. Ponticelli med matbutikker og restauranter.


Huset ville vært perfekt som B&B eller generasjonsbolig hvor du kan invitere hele familien på besøk. Huset har to innganger, en oppe og en nede. I tillegg er det et lite hus med en leilighet med 1soverom, kjøkken og bad og ett stort svømmebasseng i hagen.
Oppe i hovedhuset finner du ett stort fellesareale med fantastisk utsikt over dalen. Her er det 3 store soverom, alle med separat bad i høy standard. I tillegg er det ett stort rom som er innredet til "walk in closet" men som enkelt kan gjøres om til ett ekstra soverom.

Nede er det en stor stue med bar, vinkjeller med taverna, soverom med bad og ett lekkert bad til i tillegg til lagerrom. Fullt utstyrt kjøkken og utgang til ett stort overbygd uteområde med plass til langbord, grill mm. Alle møblene følger med huset, noe som er vanlig her i Italia så her kan du stille opp med en koffert og flytte rett inn ;-).


Hagen er som sagt kjempestor, 50 mål, men store deler er plen, busker og trær og den er mye enklere å stelle enn vår hage. Her er det også rosebusker, blomster og oliventrær. Dobbel garasje, traktor og gressklipper følger med......Men hagen er ganske gjengrodd etter at huset har stått tomt i tre år da eieren nærmer seg 90 år.
Prisen kan jeg ikke røpe her, men synes du dette høres spennende ut så kan jeg formidle kontakt til megler og også gi deg en prisantydning som jeg har fått inntrykk av kan diskuteres. Og lurer du på hvorfor jeg roser naboeiendommen så er det fordi vi trives så godt og kanskje kunne du bli vår nye nabo. send meg en e-post på kari@balanzen.no om du lurer på noe eller vil kontaktes av megler.

757 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page