top of page

En uke som er din på Villa RositaVANDRINGSMØTE

Sanseuke på Villa Rosita

En uke som er din

- bare dinDa har vi slått oss sammen, Runa Søtvedt, Per og jeg og til høsten blir det kurs, kors hvor DU er ifokus og du skal bare nyyyyyyte livet på vingård i herlig kombinasjomn med Villa Rosita.


Det er ikke mange plassene, vi blir maksimum 10 personer og det er begrenset med flybiletter så ikke vent for lenge med å melde deg på om du kjenner at dette - dette er noe for meg!


På høyden, like ved den lille landsbyen Santa Maria a Monte ligger Villa Rosita og venter på deg. Lokker deg hit til en uke hvor du er i fokus. En uke hvor du har tid til å nyte ditt eget samvær, sanse deg selv og omgivelsene. I samvær med andre som ønsker å bli bedre kjent med seg selv og oppdage sin egen indre skjønnhet. Sammen tilbringer dere dagene barfot i den vakre parken som omgir villaen her i Toscana mens du nysgjerrig begynner den indre reisen.


En investering i en uke hvor du prioriterer deg selv. I letthet og glede utforsker vi vår indre sannhet gjennom sansene våre. De enkle øvelsene og de vakre omgivelsene er viktige nøkler til å finne roen i oss selv, det gir ett rom for gode indre og ytre samtaler og ikke minst alenetid.

Kurset holdes hjemme hos Per og Kari på den praktfulle eiendommen på 22 mål med vakker opparbeidet hage og steinlagte stier hvor det er tid for ettertanke og kontemplasjon.

Det er godt å være gjest her.Velkommen til en ukesvandring for livet.


550 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page