top of page

Det er herlig når alt faller på plass!

Her øser regnet ned og vi har tid til litt kontorarbeid, ganske så deilig egentlig, både for oss og for naturen som tørster etter regn! Så da får du en oppdatering fra oss her på Villa Rosita.Du har sikkert fått med deg at vi både har annonsert kurs og at vi også har flyttet datoen fordi det var for tidlig. Og nå ser vi at dette var en helt riktig avgjørelse.

I går var vi på besøk hos en kjempekoselig B&B, Casale i Lecci, fem minutter unna oss. Vi traff vertinnen, engelsktalende Isabella som viste oss rundt i det vakre huset som ligger helt for seg selv i en nydelig hage med stort svømmebasseng og fin uteplass med grill. Huset har 3 separate leiligheter med 2 soverom, kjøkken og bad. I tillegg er det ett ekstra rom med 3 soveplasser og ett bad. Her har vi reservert plass for deg som har lyst til å være med på kurset, INDRE SANSE UKE, på Villa Rosita 23. april - 3o. april 2024. Så da har dere hele villaen for dere selv.
På kurset, INDRE SANSE UKE, vil vi bruke forskjellige meditasjonsøvelser, drømmereiser, danse og sanse sammen. Dette i samvær med andre som ønsker å bli bedre kjent med seg selv og du kan oppdage din egen indre skjønnhet. Sammen tilbringer dere dagene, gjerne barfot, i den vakre parken som omgir villaen her i Toscana mens du nysgjerrig begynner den indre reisen. En uke hvor du kan utforske deg selv, få kontakt med din indre stemme og din feminine kraft.

Denne uken skal du prioriterer deg selv. I letthet og glede utforsker du din indre sannhet gjennom sansene dine. De enkle øvelsene og de vakre omgivelsene er viktige nøkler til å finne roen i deg selv, dette gir ett rom for gode indre og ytre samtaler og ikke minst alenetid.

Les mer og bestill plass her.

Og du, ikke vent for lenge med å reservere plass, det er kun plass til 10 deltagere på kurset.

I mellomtiden jobber vi med å gjøre hagen enda finere, vi planlegger en grønnsakshage med kortreiste grønnsaker. Vi har allerede plantet noen frukttrær og blomstringen er i full gang. Jeg må si at dette er den aller aller fineste tiden på året her i Italia, passe temperatur, og for noen dager siden inntok de magiske ildfluene hagen og det er en opplevelse!!!304 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page