top of page

Å slå opp med gamlekjæresten

Å forlate sin nyvunne kjærlighet er ikke alltid så lett men det er kanskje enda vanskeligere å gjøre det slutt med gamlekjæresten. Spesielt når den eneste grunnene er at man har forelsket seg i en annen og gamlekjæresten er like fin som før.
Som du kanskje skjønner er vi hjemme i Norge, på Granavollen, og den første visningen er over. Det har vært en vanskelig tid med gode møter med vener men også en tid med masse emosjoner, smerter som setter seg i kroppen og lite eller urolig søvn. Alt skal bearbeides og jeg kjenner at det er vondt å forlate den man er glad i. Vondt å forlate ett så vakkert sted med så mange gode minner, minner om gode samtaler, berikende møter, kreative prosjekter, morsomme kurs, kjærlighet og omtanke. Et levende hjem, en inspirerende arbeidsplass som nå skal gis videre til noen som forhåpentligvis tar stafettpinnen og fortsetter å gjøre dette til ett levende sted som lyser ut i verden. Ett sted det er godt å være.
Kanskje du er den som skal overta stafettpinnen eller kanskje du kjenner noen - her i hvertfall linken til salgsoppgaven hvis du har lyst til å ta en kikk: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=232219071&fbclid=IwAR1ySSomQSWuIXA9Eh74nQpA88fe3Udi7eEGnBsp5VJh-gTX4bP-1PgjpGc


Så får vi se hvordan det går - på torsdag skal vi ha den andre visningen - og så satser vi at alle brikker faller på plass når tiden er riktig - for oss og for nye eiere. Da er det bare å sette i gang med å rydde videre, selge unna det vi ikke lenger har bruk for (og det er ikke lite), pakke flyttelasset og sette nesen sørover igjen til vår nye forelskelse Villa Rosita.

1 349 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page