top of page

tir. 24. okt.

|

Provincia di Pisa

Strikketur til Toscana med strikkedesigner Kari Hestnes 24. oktober

Har du en kjærlighet for pinner, farger og design? Ønsker du påfyll av kunnskap og inspirasjon, og det i vakre omgivelser i Italia? Dette er reisen for deg! Nå kan du bli med på en fargerik inspirasjonsreise til Toscana sammen med strikkedesigner Kari Hestnes og andre strikkeentusiaster!

Strikketur til Toscana med strikkedesigner Kari Hestnes 24. oktober
Strikketur til Toscana med strikkedesigner Kari Hestnes 24. oktober

Tid og sted

24. okt., 19:00 – 28. okt., 19:00

Provincia di Pisa, Via Crinale, 25, 56020 Santa Maria a Monte PI, Italia

Om arrangementet

Sammen med strikkedesigneren Kari Hestnes inviterer vi til strikketur, hvor du blant annet vil lære deg å lage ditt helt eget strikkedesign!

Du får bli med på skattejakt etter inspirasjon, blant annet på tekstilmuseet i Prato, hvor vi får se en flott kimonoutstilling. 

Vi bor på Grand Hotel Tamerici & Principe i Montecatini, og herfra er det kort vei bort til Villa Rosita, hvor Kari lever drømmen sammen med mannen Per. Villa Rosita ligger like ved den lille landsbyen Santa Maria a Monte, en kort kjøretur fra Firenze og Pisa.

Her vil Kari holde lærerike foredrag og spennende workshops, og du vil blant annet lære hvordan fargene påvirker oss. Det blir også satt av god tid til å sitte og nyte ferien med strikketøyet i fanget.

Under disse dagene i Toscana garanterer vi god stemning i selskap med andre strikkeentusiaster, fantastisk natur og omgivelser, samt et lærerikt og inspirerende innhold.

Turen arrangeres i samarbeide med Story Travel med norsk reiseleder. Bestill tur her: Story Travel

Dele dette arrangementet

bottom of page